Vi har i dag 750 medlemmer. Klarer vi å nå 1000?

De siste årene har bevegelsen mot atomvåpen oppnådd viktige seire, og det hadde vi ikke klart uten medlemmer i ryggen. Vi er takknemlige for alle som har bidratt til å styrke den humanitære stemmen i atomvåpendebatten.
 
Nå trenger vi flere med på laget! I en tid hvor atomvåpenstater moderniserer sine arsenaler, og vår egen regjering velger å ta side med atomvåpenstatene, er en sterk bevegelse mot atomvåpen viktigere enn noensinne. Vi må være mange som holder fast på budskapet om at forebygging av atomkrig er eneste løsning, og at Norge må støtte et forbud mot verdens verste masseødeleggelsesvåpen. 
 
Alle kan bli støttemedlem
For å ha slagkraft og for å kunne jobbe langsiktig, trenger vi økt oppslutning. Og vi trenger din hjelp til å få med flere. I dag har vi i overkant av 750 medlemmer. Klarer vi å nå 1000? 
 
Husk at medlemskap i Norske leger mot atomvåpen ikke bare er for leger og medisinstudenter. Støttemedlemskap er åpent for alle, og koster 200 kr i året. Det er et viktig bidrag til arbeidet for en atomvåpenfri verden.
 
Verv en venn eller tre i dag!
Send en oppfordring til venner, kolleger og familiemedlemmer som kan være interessert i å bidra til en verden uten atomvåpen. Les mer om hva medlemskap innebærer og meld deg inn her
 
Verver du tre medlemmer får du et fint bærenett i posten. For å få vervepremie, må vi vite hvem du har vervet. Send en e-post til info@legermotatomvapen.no
 
Om du foretrekker å gi Leger mot atomvåpen en gave, kan du gjøre det her.
 
Alle trengs om vi skal oppnå en verden fri for atomvåpen. Takk for at du hjelper oss å få med flere!