Velkommen til filmvisning 19. februar kl. 19:00 hos Oslo Camping.

Foto: Ralf Schlesener
 
Vi inviterer til årets første filmvisning med ICAN Norge, Norges Fredsråd, Nei til Atomvåpen og Norske Leger mot Atomvåpen.
 
Den 24. januar annonserte Bulletin of Atomic Scientists at dommedagsklokka fortsatt er to minutt på midnatt. Trusselen om bruken av atomvåpen, enten med vilje eller på grunn av uhell, er stor, og denne krisen er den nye normalen, sier forskerne. 
 
For å et dypere innblikk i dagens situasjon, inviterer vi til visning av "The Nuclear Requiem".
 
"The Nuclear Requiem" er produsert i 2017, da dommedagsklokken ble stilt 30 sekunder fram. I denne konteksten, gir dokumentaren et innblikk i trusselen atomvåpen utgjør mot menneskeheten, hva som er de største hindrene mot nedrustning og om hva som kan gjøres for å minske trusselen. Flere anerkjente sikkerhetseksperter ser på utviklingen innenfor atomvåpenfeltet, vurderer hva som er dagens status og peker på de største trusslene i dag.
 
"The Nuclear Requiem" er regissert og produsert av Robert E. Frye og varer i 90 minutter. Dokumentaren har vunnet "Winner of the Silver Award", New York Festivals 2017 International Television and Film awards. Dokumentaren er en del av  "The Nuclear World Project".
 
Se trailer her.
 
Denne gangen snurrer vi film i lokalene til Oslo Camping! Velkommen til filmvisning!
 
Arrangementet er gratis og åpent for alle.